Πρόγραμμα της σχολής fight lab
γυμναστήριο,pilates,yoga,bodybuildin,studio programmas,studio pilates

Λυπούμαστε Πολύ ! To Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα δεν είναι διαθέσιμο προσωρινά !


Παρακαλώ, Ξαναπροσπαθήστε εντός ολίγων λεπτών.


ή Επικοινωνήστε μαζί μας, πατώντας εδώ.

Muay Thai

Τμήμα αρχαρίων
Στο τμήμα αρχαρίων εργαζόμαστε πάνω στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης των αθλητών, την εκμάθηση της σωστής στάσης σώματος και τις βασικές τεχνικές χτυπημάτων, χωρίς επαφή μεταξύ των αθλητών (sparring)
Τμήμα προχωρημένων
Στο τμήμα προχωρημένων οι αθλητές μαθαίνουν εξελιγμένες τεχνικές muay Thai, αντεπιθέσεις, προσποιήσεις, κόντρα επίθεση, κάνουν κάποια ήπια sparring και φυσικά βελτιώνουν την φυσική τους κατάσταση.
Αγωνιστικό muay Thai
Το αγωνιστικό τμήμα αφορά τους αθλητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε επίσημους αγώνες. Η απόφαση συμμετοχής είναι καθαρά του αθλητή και η προετοιμασία του περιλαμβάνει την εκμάθηση της παράδοσης του muay Thai, έντονη φυσική δραστηριότητα, μαχητικά sparring και εξελιγμένες τεχνικές muay Thai.

Παραδοσιακή Yoga

Yoga για το σώμα
Η Yoga χωρίζεται σε 2 μέρη, το σωματικό και το πνευματικό αλλά πάντα εκτελούνται μαζί. Μέσα από την τεχνική των αναπνοών και την εκτέλεση περίτεχνων ασκήσεων έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε την ελαστικότητα σας, να αποκτήσετε ευλυγισία και γενικά να συνδεθείτε με το σώμα σας με έναν πολύ μοναδικό τρόπο.
Yoga για το πνεύμα
Η Yoga χωρίζεται σε 2 μέρη, το σωματικό και το πνευματικό αλλά πάντα εκτελούνται μαζί. Μέσα από την παράδοση της Ινδικής Yoga, τις επικλίσεις, τα μάντρα και τα Γιάντρα, δημιουργείτε το απαραίτητο περιβάλλον έλξης, ώστε να βελτιωθούν πολλές πτυχές της προσωπικής σας ζωής και του πνεύματος σας.

Brazilian Jiu-Jitsu

BJJ
Η προπόνηση του BJJ βασίζεται στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης των αθλητών και την ρεαλιστική χρήση του brazilian jiu-jitsu με τεχνικές λαβών που μπορούν να εφαρμοστούν και έξω από το ρίνγκ, όπου οι άνθρωποι δεν φορούν γκι.

Personal training

Ψάχνετε για personal training;
Για ανθρώπους που θέλουν να ακολουθήσουν το δικό τους πρόγραμμα και να έχουν όλη την αμέριστη προσοχή του προπονητή τους, υπάρχει η δυνατότητα σε όλες τις προπονήσεις να κάνετε personal training και να προσαρμόσετε μαζί με τον δάσκαλο σας την προπόνηση που θα κάνετε ακριβώς στα μέτρα σας.
Ενοικίαση αίθουσας για personal training
Είστε δάσκαλος στο muay Thai, Το BJJ, την Yoga ή σε κάποια άλλη τέχνη και θέλετε έναν χώρο για να συναντάτε τους μαθητές σας για να τους προπονείτε; Μπορείτε να νοικιάσετε μια αίθουσα και να επωφεληθείτε από το ελάχιστο και ενιαίο πάγιο, στείλτε μας ένα mail ή καλέστε μας για να γνωριστούμε.
70

ΜΕΛΗ

2

ΖΩΝΕΣ

4

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

10

ΝΕΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!